DNEVNI HOROSKOP za SREDU 11. jul: Devica ima razloga za TUGU, Jarac ima FANTASTICAN dan!

DNEVNI HOROSKOP za SREDU 11. jul: Devica ima razloga za TUGU, Jarac ima FANTASTICAN dan!

10 Jula, 2018 Off By Pleomax993

OVAN

Posao : Danas vas ocekuje velika prilika za poslovni uspeh, a od vas i od vase sposobnosti ce zavisiti da li cete tu priliku iskoristiti, budite skoncentrisani i pokusajte iskoristiti tu priliku posto ko zna kada ce vam se ona ponovo ukazati.
Ljubav: Najbolje po vas jeste da razgovarate sa vasom voljenom osobom o problemima u vasoj vezi, iako sada na planu vase veze postoje mali problemi, ipak ako se ne potrudite da ih resite oni bi se mogli pretvoriti u mnogo vece, a idealno vreme za razgovor sa vasim partnerom je upravo dan pred vama.

Zdravlje : Osecate se umorno.

 

BIK

Posao : Nedostaje vam samopouzdanja, vi jednostavno niste dovoljno sigurni u vase odluke, a to se mora promeniti ako zelite uspehe na planu posla.

Ljubav : Danas vas ocekuje jedan postupak vaseg partnera koji ce vas usreciti, pred vama je prelep dan na planu ljubavi u kojem cete uzivati.

Zdravlje : Nemate problema sa zdravljom.

 

BLIZANCI

Posao : Brojni poslovni problemi vas ocekuju danas, a za sve te probleme ce biti odgovorne vase kolege posto su upravo one krive za njih, medjutim iako je to tako, na vama ce biti da ih resite.
Ljubav : Nemate razloga da sumnjate u ljubav vaseg partnera, vas partner vas mnogo voli, a to ce vam i dokazati na odredjeni nacin u danu pred vama.

Zdravlje : Osecate se nervozno.

 

RAK

Posao : Pred vama je veoma prijatan i miran dan na planu posla, u danu pred vama cete imati  cak malo vremena i za predah.

Ljubav : Danas cete uspeti da resite brojne ljubavne probleme, pa tako na planu vase veze nece postojati  vise problemi, a to ce vam mnogo znaciti.

Zdravlje : Pazite se u saobracaju.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3