DNEVNI HOROSKOP za SREDU 18. jul: Ovan ima ZANIMLJIV DAN, a ovaj znak UPOZNAJE osobu koja ce ga IMPRESIONIRATI!

DNEVNI HOROSKOP za SREDU 18. jul: Ovan ima ZANIMLJIV DAN, a ovaj znak UPOZNAJE osobu koja ce ga IMPRESIONIRATI!

Juli 17, 2018 Off By Pleomax993

OVAN

Posao : Pred vama je uspesan dan na planu posla, u danu pred vama cete uspeti da ostvarite znacajan poslovni uspeh, konacno ce vam se se vas trud isplatiti.

Ljubav : Malo ljubavno iznenadjenje vas ocekuje u danu pred vama, ali to iznenadjenje ce biti nesto posebno i nesto sto niste imali prilike da vidite, pred vama je veoma zanimljiv dan ispunjen srecom na planu ljubavi.

Zdravlje : Nemate zdravstvenih problema.

 

BIK

Posao : Potpuno miran i tih dan vas ocekuje na planu posla, nikakva desavanja vas ne ocekuju u danu pred vama.

Ljubav : Vasa voljena osoba ce vam prirediti nesto veoma lepo u danu pred vama, a na takav nacin ce vasa voljena osoba zeleti da vam se iskupi za neke postupke koje je nacinila, a koji su vam doneli tugu.

Zdravlje : Osecate se odlicno.

BLIZANCI

Posao : Niste dovoljno samouvereni, nedostaje vam vere u sopstvene mogucnosti, a zbog toga belezite slobije poslovne rezultate, a tako ce biti i u danu pred vama.

Ljubav : Vasa voljena osoba ce biti nervozna u danu pred vama, pokusajte da se ne upustate u bilo kakve rasprave sa voljenom osobom jer ako to ucinite onda bi mogli izazvati nepotrebne probleme.

Zdravlje : Nervozni ste.

 

RAK

Posao : U danu pred vama cete imati osecaj da su svi protiv vas, imacete osecaj da vas kolege uopste ne postuju, a sve zbog odredjene greske na planu posla koju cete napraviti danas, veoma tezak dan vas ocekuje.

Ljubav : Potrebno je da pokazete nekada sebicnost u ljubavi, potrebno je da nekada mislite i na sopstvenu srecu, a ne samo na srecu voljene osobe.

Zdravlje : Moguce su migrene.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3