Dnevni horoskop za sredu,26.oktobar:Kome ce ovaj dan biti jako lep?

Dnevni horoskop za sredu,26.oktobar:Kome ce ovaj dan biti jako lep?

Oktober 25, 2022 Aus Von dea

Pred nama je sreda i nema nimalo sumnje da ce jednom znaku doneti ostvarenje zelje…

 

OVAN

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da cete dobiti ono sto zelite. Dugo ste patili ali pred vama su dani kada bas nista nece biti nemoguce. Mislite o tome.

 

BIK

Ovaj dan ce biti prilika da se pre svega zapitate sta je ono sto zelite. Postoji neko ko vas voli iznad svega i nema nimalo sumnje da slede dani za radost. Konacno vam sledi ostvarenje jedne velike zelje.

 

BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete u danu koji je pred nama shvatiti da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije. Ako vam je potrebna ljubav,sada je pravo vreme za nju.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da cete u danu koji je pred nama dobiti sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Ovo ce biti dan kada ce cak i cuda biti moguca.

 

 LAV

Odlicno se osecate. Postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Ono sto moramo da kazemo jeste da su cuda moguca. Mislite o tome.

 

DEVICA

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. To je ono sto je izvesno ali moramo da kazemo da niste u pravu. Vama je voljena osoba odana i verna i nema nimalo sumnje da ce cuda biti moguca.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2