Dnevni ljubavni horoskop za utorak,27.septembar:Neko mora biti spreman na sve!

Dnevni ljubavni horoskop za utorak,27.septembar:Neko mora biti spreman na sve!

September 26, 2022 Aus Von dea

Kada je u pitanju ovaj utorak,imajte na umu da bas nista nije nemoguce…

 

OVAN

Vazno je da shvatite sta je zapravo ono sto zelite. Ko je osoba koju volite i ko je osoba koju zapravo kraj sebe zelite. Cini se da ste sada u velikoj dilemi i da ni sami ne znate na koju cete stranu…

 

BIK

Moramo da kazemo da je jednom lavu stalo do vas i da ce ovaj dan biti prilika da se uverite u to. Ako je vase srce slobodno nema razloga da mu ne date priliku. On bi zaista iskrneo mogao da vas usreci.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da je pred vama dan kada cete moci da kazete da je sve doslo na svoje. Posle niza suza ce sve biti moguce u vasem zivotu. Samo nemojte kriti svoje emocije jer je cinjenica da postoji neko ko bi za vas sve uradio.

 

RAK

Vrlo je vazno da ne gledate unazad. Da shvatite da se tamo nista nije promenilo. Ma koliko da vam do nekoga bilo stalo prestanite vec jednom da gubite vreme na osobu koja ionako nikada nije znala da ceni sto sa vama ima.

 

LAV

Sve je u redu. Jedan rak je uz vas i voli vas iskreno. No, ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da cete u danima koji su pred   nama shvatiti ko je osoba koja vas iskreno voli. I to je ono sto je vaznije od svega.

 

DEVICA

Jedan rak je uz vas i nema bas nimalo sumnje da je u pitanju osoba koja bi za vas bas sve uradila. Ako joj date priliku moguce je da ce vas usreciti na nacin na koji nije niko nikada ranije. Ovo je vreme za vasu srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2