DNEVNI HOROSOKOP za 22. AVGUST: JARAC, VODOLIJA i RIBE – Ovog znaka ocekuje veoma VAZAN POZIV!

DNEVNI HOROSOKOP za 22. AVGUST: JARAC, VODOLIJA i RIBE – Ovog znaka ocekuje veoma VAZAN POZIV!

August 21, 2018 Aus Von Pleomax993

 

VODOLIJA

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Posao : Drage vodolije nesto se veoma cudno desava sa vama u poslednje vreme, vasa koncentracija na planu posla je veoma losa, uopste niste fokusirane na poslu. Do pre nekog vremena ste cinile sve sto mozete za poslovni uspeh, ali kao da ste shvatile da vam trenutni posao ne odgovara. Ipak, trebate pre svega dobro razmisliti o svemu, trebate odluciti sta preduzeti, trebate odluciti da li cete krenuti u potragu za novim zaposlenjem ili cete nastaviti obavljati trenutni posao, ali kako god da bilo nesto morate promeniti posto ni malo nije u redu vase ponasanje na planu posla u poslednje vreme.

Ljubav : Drage vodolije vi niste svesne cinjenice koliko znacite vasem partneru. Vas partner bi sve ucinio za vas i ne postoji nista sto vas partner ne bi ucinio zarad vase srece, a da je to zaista tako moci cete da shvatite i danas. Danas vas ocekuje predivan postupak voljene osobe, vasa voljena osoba ce vam omoguciti da dobijete nesto sto silno i odavno zelite, pred vama je neverovatan dan ispunjen srecom na planu ljubavi.

Zdravlje : Psiha  vam je naglasena.

 

RIBE

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Posao : Drage ribe u danu pred vama vas ne ocekuju nikavi poslovni problemi niti veca desavanja na planu posla, veoma miran dan vam predstoji. Ipak dan pred vama ce obeleziti nesto sto nema veze sa planom posla, dan pred vama ce obeleziti veoma znacajan novcani dobitak. Vi imate nekih problema sa finansijama u poslednje vreme ali dobitak koji vas ocekuje danas ce sve te probleme resiti.

Ljubav : Drage ribe vi ste trenutno u veoma kvalitetnoj vezi, trenutno ste u vezi sa osobom koja vas mnogo voli i postuje, ali u danu pred vama vas ocekuje nesto sto ce vas navesti na razmisljanje. U danu pred vama vas ocekuje poziv vaseg bivseg partnera, osobe sa kojom ste nekada bili srecni i ta osoba ce vam jasno staviti do znanja da  vas ponovo zeli kraj sebe, u tim trenucima necete znati sta da ucinite, ali moracete neku odluku doneti, moracete doneti odluku da li cete ostati u trenutnoj vezi ili cete zapoceti novu ljubavnu pricu sa bivsim partnerom, a od vase odluke ce sigurno zavisiti vasa sreca.

Zdravlje : Moguce su glavobolje.

Seiten: 1 2