DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za  1. januar 2019-te  godine: Za neke  znakove se SVE MENJA!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 1. januar 2019-te godine: Za neke znakove se SVE MENJA!

Dezember 30, 2018 Aus Von luca

OVAN

 Moglo bi se reci da ce ovaj prvi januar biti talican za vas.Mnogi od vas bi danas mogli da se zaljube ali nije nemoguce ni da tokom „reprize“  nove godine dodje do pocetka nekih novih veza.Dakle, na vama je samo da se prepustite i uzivate.

 

BIK

 Moglo bi se reci da ste zadovoljni nacinom na koji se odvija vasa ljubavna situcija.Zapravo je sasvim sigurno da ce doci do lepih situacija u toku danasnjeg dana ako ste u vezi,ali  moramo da  vas upozorimo da ne treba da pravite ljubomorne scene ni u kom slucaju.

 

BLIZANCI

   Vi cete tokom danasnjeg dana da uzivate na svaki moguci nacin.  Prvi januar u novoj godini je i prilika da sredite svoj emotivni zivot,da razmislite sta je ono  sto zelite ali i da neki od vas konacno priznaju sve sto  im je na srcu.

 

RAK

 Nista  vam  ovog dana bas nece ici od ruke kada je ljubav u pitanju i zato i  treba da je stavite u drugi plan.Posvetite se nekim drugim stvarima,odnosno posvetite se euforiji koja vlada svuda oko vas  i  stavite ljubav u drugi plan.

 

LAV

Nemojte od danasnjeg dana ocekivati da se desi cudo jer su za to jako male sanse.Mozemo cak da kazemo da cete imati priliku da   se  danas vratite u zagrljaj jedne vase stare ljubavi,ali  nas savet je da to ipak ne radite.Nije pravo vreme za  pomirenja.

 

DEVICA

Sasvim obican dan za vas kada su emocije u pitanju.Posvetite se nekim drugim stvarima,mislite o tome kako bi bilo da  konacno zavrsite neke obaveze koje   vas ovih dana muce a ljubav neka bude u drugom planu.

 

VAGA

I dalje imate velikih  problema sa ljubomorom ali dajete sve od sebe da ih resite.Poenta svega je da niste zadovoljni nacinom na koji se vasa voljena osoba ponasa prema vama – ali mozda nije stvar u njoj vec vi ocekujete previse.

 

 SKORPIJA

Konacno je pred vama dan u kome cete moci da okrene ledja emocijama. Danas necete imati vremena da mislite o tome a ni zelje,vec cete se jednostavno posvetiti svojim potrebama i jednostavno uzivati kraj onih koje volite.

 

 

Nastavak na sledecoj  strani…

 

Seiten: 1 2