Dnevni ljubavni horoskop za 10.septembar: Subota ce mnogima biti dan za kajanje!

Dnevni ljubavni horoskop za 10.septembar: Subota ce mnogima biti dan za kajanje!

September 8, 2022 Aus Von dea

Pred vama je ljubavni horoskop za jos jedan dan meseca septembra.

 

OVAN

Kada je u pitanju ovaj dan, treba da imate na umu da je za vas sve moguce. Mozda vam sada ne ide onako kako bi ste zeleli ali to ne  znaci da ce tako i ostati. Cinjenica je da imate nekoga do koga vam je jako stalo.

 

 BIK

Vama ova subota nece doneti promene koje se ticu emocija. Nema sumnje da bi ste vi to voleli ali sada prosto nije pravo vreme. Imajte to na umu.  Bolje vam je da ste sami nego kraj onih kraj kojih niste srecni.

 

BLIZANCI

Sve ce biti u redu. Mozda vam sada nije dan ali sve moze da dodje na svoje brze nego sto mozete da zamislite. Samo je vazno da ne krijete sta je ono sto osecate kada je jedan rak u pitanju. Razmislite o tome.

 

RAK

Ova subota ce biti dan kada ce zvezde biti na vasoj strani. Jasno vam je da nema sumnje da vas neko voli. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da cete danas vi konacno odluciti da toj osobi date sansu.

 

 LAV

Sve ce doci na svoje. Sada vam ne ide onako kako bi ste  zeleli ali znajte da su cuda ovog puta moguca.Samo je vazno da ne odustajete od svojih namera i planova jer postoje sanse da se oni ostvare.

 

 DEVICA

Morate naci vise vremena za voljenu osobu. Ako ste sada u vezi imajte na umu da je sigurno da se ona oseca zapostavljeno. To je ono sto moramo da  kazemo. Neko bi mogao na delu da vam svoju ljubav pokaze.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2