Dnevni ljubavni horoskop za 12.septembar:U zivotu je sve moguce!

Dnevni ljubavni horoskop za 12.septembar:U zivotu je sve moguce!

September 11, 2022 Aus Von dea

  Sledi nova sedmica, novi ponedeljak, nekome nova sansa za srecu…

 

 OVAN

Kada je u pitanju ovaj dan imajte na umu da nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da su se vase zelje ostvarile. Posle niza razocarenja bi ste konacno mogli da dobijete ono sto vase srce iskreno zeli.

 

 BIK

Ono sto moramo reci jeste da vas voli jedan lav. On je iskren prema vama i nema sumnje da zeli da je u vasoj blizini. Ako mu date priliku on bi mogao da vas usreci na nacin na koji nije niko nikada ranije. Mislite o tome.

 

BLIZANCI

Ovaj dan ce biti zanimljiv. Moze se reci da cete dobiti lepe vesti i da vam sledi novi  pocetak kada je u pitanju  odnos sa jednim jarcem. Sve ostalo je na vama. Razmislite o svojim zeljama, to je vrlo vazno da kazemo.

 

RAK

Konacno ce sreca biti na vasoj strani. Vi ste onaj znak koji ce moci da kaze da je dobio sve sto zeli. Imajte na umu da nista nije nemoguce za onog ko je spreman da voli iznad svega a vi ste upravo takva osoba.

 

LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da je jednom raku stalo do vas. On vas voli iznad svega i skoro da nema toga sto za vas ne bi uradio. Ali moramo reci da je bitno da ostanete ono sto jeste i da uzivate u danima koji slede.

 

 DEVICA

Odlicno se osecate. Moze se reci da su vam ovi dani jako lepi i da se vidi na vama da ste iskreno srecni. Sve vam je jasnije da jedan rak zasluzuje vasu ljubav. Svakako da treba da se prepustite emocijama.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2