Dnevni ljubavni horoskop za 13.septembar: Imajte na umu da srce  zna najbolje!

Dnevni ljubavni horoskop za 13.septembar: Imajte na umu da srce zna najbolje!

September 12, 2022 Aus Von dea

 Moramo da kazemo da utorak koji je pred nama mnogim znacima nece biti lep…

 

OVAN

Dan koji je pred nama moze da donese mnogo toga. To je ono sto moramo da kazemo. Nema nimalo sumnje da su pred vama dani tokom kojih cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite, a to je prava ljubav.

 

BIK

Ono sto je vazno  da kazemo jeste da vas voli jedan lav. On je spreman na sve ne bi li vam na delu svoju ljubav dokazao i pokazao. To je ono sto u ovom trenutku moramo da kazemo. Nista nije nemoguce za vas.

 

BLIZANCI

Konacno i vama dolaze dani za ljubav i dani kada ce sve biti moguce. Ovaj utorak moze da donese promene na polju emocija. Na vama je da se zapitate sta je ono sto vi licno zelite. Mislite o tome.

RAK

Jako je vazno da kazemo da nema sumnje da je jednom raku stalo do vas. Da je spreman na sve ne bi li vam to i dokazao. Ako ste sada slobodni znajte da je doslo vreme da mu  date sansu jer ce vas usreciti.

 

 LAV

Ljubomora vase voljene osobe vam mnogo smeta. Vi ste joj odani ali ona prosto sumnja u svaku vasu rec. Naravno da vam ovo ne prija,ali ako bolje razmislite shvaticete i sami da  ste joj dali razlog za to.

 

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. On je prema vama iskren i ono  sto treba da znate jeste da od vas ne krije bas nista. Ako mu date priliku moguce je da cete uz njega doci do svog cilja.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2