Dnevni ljubavni horoskop za 15.novembar: Ovaj dan donosi veliku dilemu ali i zabludu!

Dnevni ljubavni horoskop za 15.novembar: Ovaj dan donosi veliku dilemu ali i zabludu!

November 14, 2022 Aus Von dea

Sve je bolje od toga da damo laznu nadu nekome ko nas voli. To boli jednako kao i da smo mu slomili srce…

 

 OVAN

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti dan kada ce sve doci na svoje. To je vrlo vazno da kazemo. Mnogo ste mislili na jednu vodoliju ali ono sto je najvaznije od svega je da znate da ona oseca isto i da je ovo dan za radost.

 

BIK

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. U to nema nimalo sumnje. Kada je u pitanju ovaj dan vise je nego moguce da cete doci do cilja i dobiti ono sto zelite. Sreca vam  konacno dolazi.

 

BLIZANCI

Bitno je da kazemo da postoji neko ko vas voli iznad svega i ko je spreman da vam na delu to dokaze i pokaze. U danu koji je pred nama ce doci do toga da konacno odlucite da nekome date sansu i to je najbolja moguca odluka.

 

 RAK

Konacno cete i vi doci do svog cilja i to je ono sto moramo da kazemo. Vi ste neko ko zna sta zeli i ko nikada ne odustaje od svojih namera i planova. Ovaj utorak ce vama biti sjajan kada je u pitanju ljubav.

 

 LAV

Bitno je da znate da vreme ne moze da se vrati. Bili ste voljeni i imali ste kraj sebe nekoga ko vas je voleo iznad svega ali vam je uvek bilo malo. To je ono sto moramo reci. Sada je kajanje ono sto vam ostaje.

 

DEVICA

Ovaj utorak moze da bude prilika da se posvetite sebi. Da razmislite o svemu i da se ponasate u skladu sa tim. Postoji neko ko vas voli vise nego sto mozete da zamislite i to je ono sto je najvaznije od svega.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2