Dnevni ljubavni horoskop za 15.septembar: Vreme je da se nekome kaze zbogom!

Dnevni ljubavni horoskop za 15.septembar: Vreme je da se nekome kaze zbogom!

September 14, 2022 Aus Von dea

Dolaze dani promena i ljubavi. A nekome dani za raskid, za tugu i za ocajanje…

 

OVAN

Ovaj dan vama nece doneti nista posebno, to je ono sto moramo da kazemo.Ali je jako vazno da vi razmislite sta je ono sto je za vas najbolje i ko je osoba koja je zasluzila da joj date sansu za emocije.

 

 BIK

Konacno, sve moze da dodje na svoje. Vi ste znak kojem ce krenuti na bolje u danima koji su pred nama. Posle mnogo suza i razocarenja konacno dolaze neki lepsi trenuci. Nema sumnje da vas jako voli jedan rak.

 

 BLIZANCI

U danima koji su  pred nama vi bi ste mogli dobiti ono sto zelite. To je ono sto moramo reci, posle niza suza i razocarenja konacno ce neke zelje da se ostvare. Vi ste to i zasluzili.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ce neke vase zelje da se ostvare. Da nema nimalo sumnje da ste vi to i zasluzili.Sve vise razmisljate o jednom raku i nema sumnje da ste spremni da se borite za njega.

 

LAV

Jako je vazno da kazemo da nema sumnje da volite jednog raka. Da je on osoba do koje vam je sada jako stalo. Svakako da treba da mu date priliku, njegova ljubav je velika i iskrena. Mislite o tome.

 

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani kada ce ljubav biti na prvom mestu. To je ono sto treba da znate. Posle niza suza sve moze da dodje na svoje i vi bi ste mogli da kazete da ste dobili sve sto zelite.

Nastavak na sledecoj strani… 

Seiten: 1 2