Dnevni ljubavni horoskop za 16.septembar:Danas traje borba srca i razuma!

Dnevni ljubavni horoskop za 16.septembar:Danas traje borba srca i razuma!

September 15, 2022 Aus Von dea

Vrlo je vazno da imate na umu da nista nije nemoguce za onog ko veruje. I za onog ko ima dobro srce!

 

 OVAN

Ljubav vam je na prvom mestu. To je ono sto moramo da kazemo. Vi u ovom trenutku vise od svega zelite da vam krene na polju emocija. I nema nimalo sumnje da bi ovaj petak mogao da donese emotivni preokret.

 

BIK

Ovo ce biti dan kada cete zeleti da se dokazete nekome iz vase blizine. Da mu stavite do znanja da vam je lepo i da vam zapravo ta osoba nije potrebna. Naglaseni su vam ponos i ego.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da znate da nema razloga da se plasite da se fokusirate na buducnost i prepustite emocijama. Istina je da ste patili kao niko na svetu ali sada konacno dolaze dani kada ce cuda biti moguca.

 

 RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav. Dani kada ce sve biti moguce kada ste vi u pitanju. Neke odluke moraju biti donesene u periodu koji je sada pred nama. Mislite  o tome.

 

LAV

Jedan rak je spreman na sve zbog vas. U to nema nimalo sumnje. Moze se reci da ce neke vase zelje da se ostvare kada je u pitanju ljubav ako njemu date priliku. Voli vas vise nego sto mozete da zamislite. To morate da znate.

 

 DEVICA

Ovo ce biti dan za ljubav i dan kada moze mnogo toga da dodje na svoje. Nemojte odustajati od jednog raka. On vas voli vise nego sto mozete da zamislite.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2