Dnevni ljubavni horoskop za 16.septembar:Danas traje borba srca i razuma!

Dnevni ljubavni horoskop za 16.septembar:Danas traje borba srca i razuma!

September 15, 2022 Aus Von dea

VAGA

Sve je u redu. Postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav pokaze. Ako toj osobi date priliku mogao bi da vas usreci i da vasem zivotu da jedan novi smisao. Ne bi ste trebali olako da dizete ruke od svojih zelja.

 

SKORPIJA

Emocije su vam na prvom mestu. To je ono sto moramo reci. Jasno vam je da postoji jedan rak koji je spreman da se bori za vas i svakako da ste sada u fazi zivota kada ne znate da li da krenete dalje u emotivnom smislu…

 

STRELAC

Emocije su vam naglasene i to je nesto sto za vas bas i nije uobicajeno.Ali, cini se da vam je sada jasno da je vazno imati  pravu ljubav i konacno ste promenili fokus. Vise vam posao nije najvazniji na svetu.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da vas voli jedan lav. On bi mogao da vam pokaze na delu da je iskrena prema vama. No, trebalo bi da razmislite o tome da li ste spremni za novu ljubav.

 

 VODOLIJA

Nemojte lagati voljenu osobu. Ako ste prestali da volite, ako vam vise nije stalo, znajte da to treba  i da kazete. Nista nije nemoguce za onog ko ume da kaze istinu i da prizna da je pogresio, ako je to vas slucaj.

 

RIBE

Dolaze dani za ljubav i dani kada nista nece biti nemoguce. Jedan rak vam je i dalje u mislima. Nema sumnje da je spreman da vam na delu svoju ljubav pokaze  i svakako da bi ste trebali da mu date sansu.

Seiten: 1 2