Dnevni ljubavni horoskop za 17.septembar: Okrenite ledja proslosti,tamo nema srece!

Dnevni ljubavni horoskop za 17.septembar: Okrenite ledja proslosti,tamo nema srece!

September 16, 2022 0 Von dea

 Prvi dan vikenda je pred nama.Evo prilike da saznate sta vas ceka kada je u pitanju ova subota…

 

 OVAN

Ova subota ce biti vreme da vise razmisljate o sebi. Da se posvetite sebi i onome  do cega vam je zapravo stalo. Ali, nemojte odustajati. Znajte da je izvesno da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze ljubav.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ne odustajete od svojih namera i planova. Jedan rak je uz vas i iskreno vas voli. To je ono sto moramo reci.  Slusajte svoje srce jer ono zna sta je najbolje za vas.

 

BLIZANCI

Konacno, dan kada cete moci da se fokusirate na sebe.Dugo ste se borili za druge sada je vreme da vise mislite na svoje zelje. Ova subota bi za vas mogla da bude jedan novi pocetak. To morate imati na umu.

 

RAK

Konacno ce sve doci na svoje. Vi ste znak koji je mnogo patio ali sada se okrece kolo srece. Posle niza suza je moguce da cete doci do svog cilja i dobiti ono sto iskreno zelite. Srecu ste svakako zasluzili.

 

 LAV

Konacno, dan kada cete odluciti da okrenete ledja proslosti. I to je u redu. Ali, ne proslosti u smislu emocija. Vec proslosti kao losem nacinu zivota. Ako zelite da budete srecni vi morate da se promenite iz korena…

 

DEVICA

Ovaj dan ce doneti mnogo toga. Moze da se kaze da  ste vi znak koji ce imati najvise srece tokom ove subote. Neke vase zelje konacno mogu da se ostvare i nema sumnje da ste na to dugo cekali ali da ste srecu zasluzili.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2