Dnevni ljubavni horoskop za 21.septembar:Neko mora da poslusa glas razuma!

Dnevni ljubavni horoskop za 21.septembar:Neko mora da poslusa glas razuma!

20 Septembra, 2022 Off By dea

Svakome od nas se nekada desi da zavoli osobu koja je pogresna…

 OVAN

Ovaj dan ce biti prilika da razmislite o tome da li bi ste trebali da se vratite na staze proslosti. Cinjenica je da postoji neko ko bi zeleo da mu date jos samo jednu sansu.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da cete dobiti sve ono sto zelite. Ali isto tako morate dobro da razmislite da li vam je iskreno stalo do jedne vage  jer se cini da joj dajete lazne nade.

 

 BLIZANCI

Ceka vas jako lep dan. U to nema nimalo sumnje. Ako ste sada slobodni trebalo bi da razmislite o tome da date jos jednu sansu nekome iz proslosti. Da li je to osoba koja zasluzuje istu?

 

 RAK

Jako je vazno da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Dani kada cete moci da kazete da je nekome iskreno stalo do vas. Iz dana u dan vam je sve jasnije da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav.

 

LAV

Odlicno se osecate. No, ono sto moramo da kazemo jeste da je na vama da se zapitate sta je ono sto vam treba. Da li ste spremni da prastate,  i da se vracate na neke stare staze.

 

DEVICA

Sve je u redu. Moramo da kazemo da dolaze dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste do sada samo mastali. Mnogo vam je stalo do jedne vage, znajte da necete pogresiti ako joj date priliku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2