Dnevni ljubavni horoskop za 22.septembar: Ko ce saznati da je ludo voljen?!

Dnevni ljubavni horoskop za 22.septembar: Ko ce saznati da je ludo voljen?!

September 21, 2022 Aus Von dea

Evo jos jedne prilike za ljubav, ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka…

 

OVAN

Moramo da kazemo da je cinjenica da vas voli jedan rak. Da je iskren prema vama, i da nema toga sto za vas ne bi uradio. Ako mu date priliku, on bi mogao iskreno da vas usreci.

 

BIK

Ovo ce biti dani kada cete moci da kazete da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Morate da  znate da nista nije nemoguce za onog ko je spreman da se bori.

 

 BLIZANCI

Jako vam znaci jedan rak. On je osoba koja je zasluzila da joj date priliku. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da dolaze dani kada ce sreca biti na korak od vas i da treba da je zgrabite.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo kada je u pitanju ovaj cetvrtak jeste da nema sumnje da cete moci da kazete da ste dobili sve ono sto zelite. Mnogo vam je stalo do jedne vage i nema nimalo sumnje da bi ona mogla da vas usreci.

 

LAV

Sve je u redu. Imate nekoga ko vas voli iznad svega i ko je spreman da vam na delu svoju ljubav pokaze. Na vama je sada samo da cuvate to sto imate. Da cuvate ono sto vam pripada i sve je u redu.

 

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas.Da je prema vama iskren i da nema sumnje u to. Nemojte sebi dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti i da donosi odluke umesto vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2