Dnevni ljubavni horoskop za 24.septembar: Evo ko mora da ucini prvi korak!

Dnevni ljubavni horoskop za 24.septembar: Evo ko mora da ucini prvi korak!

September 23, 2022 Aus Von dea

Ljubav je svetinja, i to je emocija za koju se vredi boriti, posebno onda kada znamo da je obostrana…

 

 OVAN

Vi ste znak koji sada nije pored osobe koju voli. Cinjenica je da su emocije i osecanja prisutna sa obe strane. Ucinite prvi korak i pocnite vec jednom da se borite za osobu koja je vlasnik vaseg srca.

 

BIK

Ono sto mozemo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ce dan koji je pred nama doneti promene na polju emocija. Ako ce neko moci da kaze da ima srece, onda ste to vi. Imajte na umu da nista nije nemoguce za onog ko slusa svoje srce.

 

BLIZANCI

Vi ste znak kojem je konacno jasno da osoba kojoj je poklonio svoje srce to ne zasluzuje. Naravno da vam nije lako ali bar ste prepoznali istinu. Sada vam jedino ostaje da krenete dalje jer je to jedini nacin da budete srecni.

 

RAK

Jako je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada sve moze da se promeni. Nema razloga da krijete svoje emocije. Ako postoji neko koga zelite  u svojoj blizini znajte da ta osoba zasluzuje da to zna.

 

LAV

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da nema sumnje da je jednom raku stalo do vas. Da vas iskreno voli. Slusajte svoje srce jer nema nimalo sumnje da nista nece biti nemoguce za onog ko je spreman da se bori za pravu ljubav.

 

DEVICA

Jako je vazno da kazemo da ste vi znak koji zna sta hoce od zivota. To je vrlo bitno. I samo ostanite takvi, jer ste sada  odlucniji nego ikada da date sve od sebe da necije srce osvojite i dodjete do svoje srece.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2