Dnevni ljubavni horoskop za 25.septembar:Kome je danas dan za kajanje?

Dnevni ljubavni horoskop za 25.septembar:Kome je danas dan za kajanje?

September 24, 2022 Aus Von dea

Jos jedna sedmica se zavrsava. Evo prilike da saznate sta vas ceka i kako ce se zavrsiti kada ste vi u pitanju…

 

 OVAN

Ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da vas cekaju iznenadjenja. Postoji neko do koga vam je jako stalo. Svakako da je ta osoba zasluzila da joj date priliku, jer ona oseca isto, samo sto to dobro krije.

 

 BIK

Jasno vam je da ste pogresili sto niste cuvali ljubav koju ste imali sa jednim rakom. On vas je voleo iznad svega i u to nema  nimalo sumnje. Mozemo da kazemo da je sve moguce za vas, ali da je cinjenica da vas stize kajanje.

 

BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo kada je u pitanju ova nedelja, ovaj dan ce doneti sansu za srecu. To je ono sto moramo da kazemo. Nema sumnje da cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali.

 

RAK

Odlicno se osecate. Postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze  svoju ljubav. Nemojte odustajati od onog sto zelite, znajte da vase srce najbolje zna sta je najbolje za vas. Mislite o tome.

 

LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo, ovaj dan ce doneti mogucnost pomirenja sa nekim do koga vam je stalo. Razmislite o tome. Nema bas nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja i dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali.

 

 DEVICA

Konacno cete dobiti sve do cega vam je stalo. Nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada nista nece biti nemoguce. Vazno je da kazemo da je izvesno da vas voli jedan lav, i da bi za vas sve uradio. Treba da mu date sansu.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2