DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 28. SEPTEMBAR! Jednom znaku UOPSTE NIJE LAKO!

Dnevni ljubavni horoskop za sve znakove desavanja u ljubavi

OVAN

Ako zelite da u ljubavi krene, onda morate i da ucinite nesto povodom toga. To se zove ljubav, i to se zove zivot. Ne mozete ocekivati da vam nesto padne sa neba, tu nema srece, i na to morate biti spremni.

 

BIK

Mozemo da kazemo da su pred vama lepi dani za ljubav. Dani tokom kojih cete shvatiti da jedna vodolija nije ravnodusna prema vama i da joj je iskreno stalo. To je bas ono sto vam je i bilo potrebno.

BLIZANCI

Nemojte biti ljubomorni jer ovog puta za to stvarno nema razloga. Jednom biku je iskreno stalo do vas i moze se reci da je spreman na sve kako bi vas usrecio.

 

RAK

Ovo ce biti dan tokom kojeg ce sve u vasem zivotu da vam se cini kao pogresno ali niste u pravu. Samo, stvar je u tome da su zvezde u losem polozaju po vas pa pravite probleme i tamo gde ih nema.

LAV

Vi patite zbog ljubavi i dalje i u to nema nimalo sumnje.
Prosto ste osoba koja je svesna koliko voli jednu bivsu ljubav i da vam bez nje nema srece. To je ono sto vas boli, jer vam fali kao sto nikad ranije nije.

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vam ne prija paznja jednog bika. Ne prija vam ni u kom slucaju to jer vi prema toj osobi ne osecate isto sto i ona prema vama. Recite mu to otvoreno.

Nastavak na sledecoj  strani…