Dnevni ljubavni horoskop za 28.septembar:Jedan znak treba da kaze izvini!

Dnevni ljubavni horoskop za 28.septembar:Jedan znak treba da kaze izvini!

September 27, 2022 Aus Von dea

 Ljudski je gresiti,bas kao i prastati. Ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka, znajte da bi ova sreda mogla da vam donese promene…

 

OVAN

Ono sto moramo reci jeste da nema sumnje da je nekome iz vase blizine iskreno stalo. Postoji neko ko bi sve uradio samo da vas usreci. Dakle, danas bi mogao biti dan za novi emotivni pocetak.

 

BIK

Ovaj dan bi mogao biti prilika da se ostvarite na polju karijere. Ako postoji neko o kome mastate znajte da sada nije pravo vreme za ljubav. Sa druge strane, zvezde su na vasoj strani kada je rec o finansijama.

 

 BLIZANCI

Nista nije nemoguce kada ste vi u pitanju. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da je jasno da postoji neko u vasoj blizini ko iskreno zeli da vas usreci. Toj osobi bi ste trebali dati sansu.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je iskren prema vama i da nema toga sto za vas ne bi uradio. Ponasajte se u skladu sa tim. Nista nije nemoguce za onog ko zna sta hoce.

 

LAV

Ovo ce biti prilika za ljubav. Dakle danasnji dan moze da donese promene na koje mozda cak niste ni bili spremni. Jasno je da vam dolaze dani kada cete shvatiti da vas neko voli iznad svega. Uzivajte u tome.

 

 DEVICA

Moramo reci da nema sumnje da je nekome stalo do vas. Da postoji neko ko iskreno zeli da vam se priblizi.

Moguce je da ce bas ova sreda biti dan kada cete shvatiti o kome je rec.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2