Dnevni ljubavni horoskop za 3.novembar:Vreme je za pravu ljubav!

Dnevni ljubavni horoskop za 3.novembar:Vreme je za pravu ljubav!

November 2, 2022 Aus Von dea

   Pred nama je cetvrtak koji moze da donese neverovatne promene u zivote ovih znakova…

 

 OVAN

Vrlo je vazno da kazemo da cete u danu koji je pred nama shvatiti da vas voli jedan rak. Da je odan i veran  i da nema nimalo sumnje da  je spreman da se bori za vas. Ako mu date priliku usrecice vas kao niko nikada ranije.

 

 BIK

Jako je vazno da naglasimo da ce vam ovaj dan biti dan za romansu.

To je ono sto je vrlo vazno. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite.

 

 BLIZANCI

Mnogo mislite o proslosti i istina je da je osoba do koje vam je stalo deo nje. Ma koliko da pokusavali da je zaboravite, vrlo je vazno da imate na umu da mozda i ona oseca isto. Nekada se isplati preci preko ponosa.

 

 RAK

Konacno ce i za vas doci lepsi dani. To je ono sto moramo da kazemo. Sve vam je jasnije da vas voli jedan rak i u danima koji su pred nama cete mozda doci do svog cilja. Mislite o tome.

 

LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da cete u danu koji je pred nama dobiti ono sto zelite. Samo nemojte ni u kom slucaju odustajati od svojih namera i planova. Sve vam je jasnije da postoji neko ko vas iskreno voli.

 

 DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ovo ce biti dan kada ce vam poci za rukom da ostvarite jednu svoju veliku zelju. Ako ste sada slobodni imajte na umu da je jednom raku stalo do vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2