Dnevni ljubavni horoskop za 6.oktobar:Bitno je da znate da svaka tuga ima kraj!

Dnevni ljubavni horoskop za 6.oktobar:Bitno je da znate da svaka tuga ima kraj!

Oktober 5, 2022 Aus Von dea

 Jos jedan dan je pred nama,jos jedan cetvrtak,jos jedna sansa da se neke stvari promene….

 

 OVAN

Moramo reci da je vazno  da vi znate sta je ono sto zelite. Dakle, izvesno je da cete u danu koji je pred nama morati da donesete neke odluke. To je ono sto moramo reci.  Samo polako,dajte sebi vremena za sve. Bez naglih odluka…

 

 BIK

Imajte na umu da bas nista nije nemoguce za onog ko je spreman da se bori. Istina je da vama sada ne ide onako kako ste zeleli ali to ni u kom slucaju ne znaci da ce tako i ostati. Jedan rak vam je u mislima i cini se da je osecaj obostran.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da postoji neko ko je spreman da vas voli iznad svega. Imajte na umu da ta osoba zasluzuje vasu ljubav i priliku da vam dokaze svoje emocije. Samo polako, znajte da je sada vas razum u pravu.

 

RAK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve sto zelite. To je ono sto moramo da kazemo. U danima koji su pred nama sve moze da se promeni. Bitno je da slusate glas svog srca jer ono zna sta je najbolje za vas.

 

LAV

Odlicno se osecate. Postoji neko ko prema vama gaji jake emocije. Neko ko vas iskreno voli i ko bi za vas sve uradio. To je vrlo vazno da naglasimo. Nemojte bezati od srece vec joj idite u susret.

 

DEVICA

Konacno, pred vama su dani za ljubav. Dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono sto ste zeleli. Vrlo je vazno da naglasimo da su pred vama dani kada mozete da resite svoje emotivne probleme.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2