Dnevni ljubavni horoskop za 8.septembar: Nemojte obecavati ono sto ne mozete ispuniti!

Dnevni ljubavni horoskop za 8.septembar: Nemojte obecavati ono sto ne mozete ispuniti!

September 7, 2022 Aus Von dea

VAGA

Ovaj dan vam nece doneti nista posebno. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da bi ste trebali jednom raku na lep nacin da pokazete sta je ono sto prema njemu osecate. Sve je u vasem stavu prema toj osobi.

 

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama shvatiti ko je osoba koja zasluzuje vasu ljubav.Ko je osoba kojoj treba da date priliku. Ovog puta je vazno samo sta kaze vas razum.

 

 STRELAC

Ono sto je vazno,ovaj dan  nece doneti nista posebno,ali vi morate da mislite o tome da li ste nekoga povredili. Vi dobro znate o kome je rec, kao i da ta osoba nije zasluzila da joj to uradite.Vreme je da kazete izvini.

 

 JARAC

Cetvrtak koji je pred nama ce vama doneti lepe trenutke. To je ono sto moramo da naglasimo. Nije nemoguce da ce ovo biti dan kada cete shvatiti da je nekome do vas iskreno stalo. Da postoji neko ko vas iskreno zeli kraj sebe.

 

 VODOLIJA

Ljubav vam je na prvom mestu. No, vi u dubini svoje duse znate da osoba za koju se borite nije ona prava.Da ne zasluzuje vasu ljubav, ni to sto cinite za nju. Nas savet je da ipak sacekate da se pojavi neko ko ce znati da vas voli na pravi nacin.

 

 RIBE

Iako u ovom trenutku ni sami  ne znate sta je ono sto zelite, vazno je da ne obecavate nista bas zato sto vam nije jasno sta vam tacno treba… Moguce je da cete doci u situaciju da nekome date laznu nadu.

 

Seiten: 1 2