Dnevni ljubavni horoskop za 9.oktobar:Nekome stize poruka koju je dugo cekao!

Dnevni ljubavni horoskop za 9.oktobar:Nekome stize poruka koju je dugo cekao!

8 Oktobra, 2022 Off By dea

 Sledi dan za ljubav. Dan kada ce sve biti moguce, ako ste rodjeni u ovom znaku zodijaka….

 

  OVAN

Sledi nedelja za emocije. Vrlo je moguce da cete u danu koji je pred nama shvatiti ko je osoba koja prema vama gaji emocije. Ako ste sada spremni za emocije, vreme je da toj osobi date priliku. U tom slucaju necete zazaliti.

 

 BIK

Ljubav vam daje snagu. I ako ste sada u vezi, vi ste lepo raspolozeni. A ako to nije slucaj, onda je samoca vas neprijatelj u ovom slucaju. Ali, polako, znajte da za sve postoji pocetak i kraj. Tako ce biti i u vasem slucaju.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da postoji neko ko bi voleo da se vrati u vas zivot. Ako i vi patite zbog nekoga iz proslosti imajte na umu da bi vredelo da toj osobi date priliku. Naravno, ne da to uradite olako, vec da se prvo uverite u to da se ona promenila.

 

RAK

Slede dani za ljubav i dani kada ce mnogo toga doci na svoje. Ova nedelja ce biti sansa da se neke zelje  ostvare  i da donesete neke vazne odluke. No, znajte da ce zvezde biti na vasoj strani u danu koji je pred nama.

 

LAV

Sjajno se osecate. Postoji neko ko o vama mnogo razmislja,ali vama je sada lepo. Jednostavno, dolaze dani kada cete moci da kazete da se kolo vase srece okrenulo. Ova nedelja ce biti prilika za radost.

 

DEVICA

Vazno je da kazemo da ste neko ko ce u danu koji je pred nama shvatiti ko je osoba koja prema vama  gaji emocije. Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani kada nista nece biti nemoguce. Nemojte se dvoumiti oko toga na koju stranu da krenete.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2