Dnevni ljubavni horoskop za nedelju,6.novembar: Tudja misljenja su nevazna kada se iskreno voli!

Dnevni ljubavni horoskop za nedelju,6.novembar: Tudja misljenja su nevazna kada se iskreno voli!

November 5, 2022 Aus Von dea

 Bitno je da znate da je zivot samo jedan. I da treba da ga zivimo onako kako mi zelimo,a ne kako drugi smatraju da bi smo trebali…

 

 OVAN

Vi ste voljeni i volite.I deluje da je sve u redu, ali zapravo niste srecni jer svi oko vas pokusavaju da vam uniste to sto imate. Prestanite vec jednom da marite za tudja misljenja.

 

 BIK

Ovaj dan ce vama doneti nesto jako lepo. Moguce je da cete konacno moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Ako ste sada u vezi imajte na umu da nema sumnje da je jednom raku stalo do vas mnogo vise nego sto mislite.

 

BLIZANCI

Ono sto je jako vazno da kazemo kada je u pitanju ovaj dan jeste da ce jedan rak na delu da vam dokaze svoju ljubav. To je ono sto je bitno. Posvetite se sebi i uzivajte u onom sto imate. On je vise nego iskren u namerama sa vama.

 

 RAK

Odlican dan pred vama. Dan kada cete moci da kazete da ste konacno dosli do svog cilja. Sledi vam ostvarenje jedne velike zelje i nema nimalo sumnje da cete konacno moci da kazete da ste dosli do svog cilja.

 

LAV

Ljubomorni ste i to se vidi na vama, jer vam je previse stalo. Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav pokaze, i da nema razloga da toj osobi ne verujete…

 

DEVICA

Odlicno ste raspolozeni i pred vama su dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Iz dana u dan vam je sve jasnije da ste dosli do svog cilja i da konacno imate nekoga ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2