Dnevno tarot citanje za 8.septembar: Slomljeno srce, razocarenje i izdaja sledi ovim znacima!

Dnevno tarot citanje za 8.septembar: Slomljeno srce, razocarenje i izdaja sledi ovim znacima!

September 7, 2022 Aus Von dea

    Cetvrtak koji je pred nama ce jednom  znaku doneti sve ono sto nije zeleo. Nekima je ovo dan za tugu…

 

 OVAN

Nije vam lako. Vi ste saznali da je osoba koju volite krenula dalje. Da je odlucila da vam zauvek okrene ledja. To je ono sto je izvesno. Ali, vi dobro znate da je ona u pravu sto se tako ponasa. Vi niste znali da cuvate njenu ljubav.

 

 BIK

Ono sto moramo da naglasimo jeste da cete mnogo toga dobiti  kada je ovaj cetvrtak u pitanju. Vi ste jedan od rekih znakova zodijaka kojima ce ovaj dan biti lep. Mnogi drugi ce biti vise nego razocarani.

 

 BLIZANCI

Slede vam vesti koje mogu da vam slome srce. Ne mozete nista da uradite kako bi ste to promenili. To ne zavisi od vas.

Slede vam dani tokom kojih morate biti jaki i izdrzati.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da je spreman na sve ne bi li vam na delu sve to i dokazala. Moramo da kazemo da ste neko ko je spreman da se bori za one do kojih mu je stalo bas uvek.

 

 LAV

Naredni dani ce biti zanimljivi. To je jako vazno. Da se neke vase zelje ostvare, da dobijete ono o cemu ste do sada samo mastali. Moguce je da ce kolo srece napokon da se okrene i da se neke lepe stvari dese.

 

 DEVICA

Ovaj dan ce biti prilika da se zapitate sta je ono sto tacno zelite. Cini se da osoba do koje vam je stalo bas i nije ona prava. Mislite o tome. Morate nekada da date sve od sebe kako bi ste izdrzali,a nekada da od necega i dignete ruke.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2