Do 11. AVGUSTA čekaju nas čak 3 POMRAČENJA, a evo kakvu ASTRO PROGNOZU to donosi. Vaga nikad srećnija, ali ovaj ZNAK čeka RAZOČARENJE GODINE!

Do 11. AVGUSTA čekaju nas čak 3 POMRAČENJA, a evo kakvu ASTRO PROGNOZU to donosi. Vaga nikad srećnija, ali ovaj ZNAK čeka RAZOČARENJE GODINE!

17 Jula, 2018 Off By luca

Danas, 13. jula, otpočela je letnja sezona pomračenja, a biće ih ukupno tri – dva pomračenja Sunca i jedno Meseca. Ispratićemo ih 11. avgusta, a evo šta će to doneti horoskopskim znacima.

Prvo letnje pomračenje Sunca daće nam snagu i hrabrost da se borimo za potrebe svog srca i svoja osećanja. Ništa nam neće biti teško kada je reč o emocijama, porodici, svemu onomo što nam daje osećaj pripadnosti.

 

Rak, Škorpija i Ribe uživaće u stabilnom ljubavnom periodu, bez puno oscilacija i turbulencija, a dobiće i snažne duhovne uvide i poruke. Jarac, Bik i Devica trenutno se lome kada su emocije u pitanju i nisu sigurna u odnose u kojima su, kao ni u ono šta osećaju, pa od toga beže u poslovne obaveze i zgrtanje novca.

Blizanci, Vaga i Vodolija u ovom periodu biće posebno maštoviti, romantični i kreativni i dobiće krila za sve ono što su oduvek želeli da prirede partneru. Ovan, Lav i Strelac trenutno teže miru i relaksaciji, pa im je na pameti samo odmor i to u udbnosti svog doma.

Pun Mesec u Vodoliji, 27. jula, dolazi uz pomračenje Meseca, a doneće nam priliku da kroz odnose sa drugima i njihovo ponašanje spoznamo sebe i svoje nedostatke. Poželećemo da poradimo na svojim manama, posebno kada je reč o odnosu sa drugima. Vodolija, Vaga i Blizanci biće veoma osetljivi, a najverovatnije ih čeka razočarenje u osobu od poverenja.

Ovan, Lav i Strelac biće spremni da oproste i upotrebe sve svoje adute kako bi zadobili nečiju naklonost i poverenje. Jarac, Devica i Bik imaće šansu da se odlično pokažu na poslu, preuzmu kontrolu i pozavršavaju stvari koje su možda čak i mesecima odugovlačili. Ribe, Rak i Škorpija rešiće da se prepuste toku života, bar na neko vreme, i poslušaju svoju intuiciju i osećaj u stomaku.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2