Do 3.juna:Znacajna desavanja slede-nekome prava ljubav!

Do 3.juna:Znacajna desavanja slede-nekome prava ljubav!

Mai 17, 2024 Off By dea

Merkur je usao u znak bika i ostaje u istom do 3.juna.

 

 OVAN

Desavanja koja slede vama donose promene. Moramo da kazemo da je doslo vreme da se nekome ostvare zelje. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam pomogne.

 

BIK

Konacno su pred vama dani kada cete dobiti ono sto zelite. Jednom raku je stalo do vas i voli vas kao sto vas niko nije voleo. Nemojte odustajati od svojih zamisli i planova. Jednom lavu je stalo do toga da vas usreci.

 

BLIZANCI

Konacno su pred vama dani tokom kojih cete uspeti u svojim namerama i planovima. Ovo je vas srecan period. Upoznacete nekoga ko bi mogao da vasem zivotu da jedan novi i lepsi smisao. Razmislite o tome.

 

RAK

Konacno cete uspeti u onome sto zelite. Do treceg juna slede desavanja koja ce moci da promene sve. Doci ce do toga da se u vas zivot vrati neko iz vase proslosti. Ucinite onako kako nalaze srce i ne brinite se.

 

 LAV

Jako je vazno da imate na umu da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Merkur je u znaku bika i to znaci da ce za neke od vas da nastupi period kada se ostvaruju zelje. Dajte sebi vremena.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Moramo da kazemo da je doslo vreme za iznenadjenja. Neko vas voli iskreno i iznad svega. Pustite da vas vodi vase srce. Samo nemojte odustajati od svojih zamisli i planova, sve ostalo je samo na vama.

Nastavak na sledecoj strani….

Seiten: 1 2