Do kraja  meseca, jedan znak pravi kobnu gresku, a drugi srece srodnu dusu i zaljubljuje se…

Do kraja meseca, jedan znak pravi kobnu gresku, a drugi srece srodnu dusu i zaljubljuje se…

24 Januara, 2024 Off By luca

  Do kraja meseca je ostalo samo par dana,evo sta vam donose zadnji dani novembra…

OVAN

Ono sto je  jasno jeste da cete do kraja ovog meseca vi iskreno  uzivati.  To je ono sto moramo reci ali nema nimalo sumnje u to da ste vi osoba koja je to  i zasuzila.  Vama ovih dana ni u kom slucaju nije lepo,ali  dolazi period osmeha i ljubavi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete tokom narednih nekoliko dana iskreno  uzivati.  Osoba ste koja zna sta  hoce i koja ume   za  to i da se bori .  Samo nemojte ocekivati puno jer bi onda i razocarenje moglo  biti takvo.

BLIZANCI

Vazno je da  kazemo da ovo nije vreme za ljubav.  Zao nam je zbog toga ali za vas je najbolje da se fokusirate na neke druge stvari.  Da razmislite o svemu sto zelite i da vam za promenu posao bude na  prvom mestu. Prijace vam to.

 

RAK

Ono sto je bitno da kazemo jeste da ste vi neko ko ne zna da odustane i to je u redu. Ali to nije bas uvek pametna odluka. Kao recimo, sada… Vi cinite sve da osvojite srce jedne osobe ali imajte na umu  da je njeno srce vec osvojeno.

LAV

Do kraja meseca  na polju ljubavi nece biti nekih promena iako nema sumnje da ih vi zeljno iscekujete.  Odluka je na vama ali je  nas iskreni savet da se posvetite poslu. Tako cete malo skrenuti misli a  i prijace vam  da se ostvarite na poslovnom planu.

 

 

nastavak na sledeoj stranici

Stranice: 1 2