Dobrota će koštati Ovna, Škorpiji će se ostvariti san, dok će se ŽIVOT ovog znaka promeniti!

Dobrota će koštati Ovna, Škorpiji će se ostvariti san, dok će se ŽIVOT ovog znaka promeniti!

September 16, 2022 Aus Von Pleomax993

Bliska budućnost nekim znacima donosi neverovatno bitna dešavanja koja će imati ogroman uticaj na njihov život…

 

OVAN

Dragi ovnovi, naravno da se vi nadate nekim lepim danima. Naravno da vi od bliske budućnosti očekujete sreću. Međutim, vama bliska budućnost neće doneti željenu sreću nego će vam doneti jako mnogo razloga za onu najveću tugu. Nažalost, vama se jako velika tuga sprema i to zato što će vas koštati vaša dobrota. Vas je dobrota mnogo puta do sada koštala u životu, a ona će vas koštati ponovo i to vrlo uskoro.

Vas će pre svega koštati dobrota tako što će vas izdati osobe zarad čije sreće ste vi činili prava čuda. Naime, postoje neke osobe bez kojih vi sada ne možete zamisliti svoj život, a upravo će vas te osobe vrlo uskoro izdati. Prvo ćete vi saznati za neke postupke tih osoba koje su one činile u prošlosti, pa će onda te osobe učiniti neke postupke zbog kojih ćete vi odlučiti za odete od njih. Vas očekuje bolan rastanak sa vašim dragim osobama i zbog toga ćete biti tužni.

A vama se isto tako neće ni malo dopasti dešavanja na planu ljubavi vašeg života. Vas na planu ljubavi očekuju dešavanja zbog kojih ćete shvatiti da vaš partner nije onakav kakvim se predstavlja. Vaša voljena osoba će učiniti neke postupke koje ne bi trebala da čini i vaša veza će zbog svega toga biti u velikoj opasnosti.

Nažalost, vama stiže jako velika tuga. Vama neće biti lako da izađete na kraj sa svim onim što vas očekuje.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2