Dolazi im vreme srece, kraj Februara im donosi samo divne trenutke.

Dolazi im vreme srece, kraj Februara im donosi samo divne trenutke.

Februar 20, 2023 Aus Von luca

OVAN:

Niste bas tako lose rasporedjeni na karti zodijaka. Vi ste samo neko ko drzi do ponosa i koga ne mogu da nagovore bas na sve. Drzite se svoje snage, intelekta i licnih  ubedjenja. Sada ste ubedjeni da vam sledi nesto jako lepo sto ste dugo zeleli.

 

BIK:

Kao da ste neko drugi , ali u sopstvenoj kozi, koja vam je tesna. Nikako niste zadovoljni svojim zivotom, ni svojim prilikama.Ponasate se neodgovorno i nezainteresovano da menjate bilo sta. Ocekujete da vam se desavaju lepe stvari, a nista ne preduzimate.

 

BLIZANCI:

U sustini ste dosta uspeli, obzirom sta ste imali i ko ste bili.Treba vam dati svaku pohvalu za trud i vasu istrajnost. Od vas se ocekuje da budete istrajni  i dalje, jer ipak sledi nagrada na kraju.Nakon patnje zasluzili ste i malo srece.

 

RAK:

Niste od onih koji se mogu pohvaliti da su miljenik srece. Zato ste cinili sve moguce na zivotnom putu da je sebi obezbedite. Preziveli ste svasta i osecaj skrivene tuge je u vama.U sustini vi ste heroj koji je iskovao svoje mesto pod suncem.

 

LAV:

Vasa tvrdoglavost, ponos i ljubomora, trovaci su vase srece. Samo sebi kvarite sve ono sto vam se desava. Neke lepe stvari slede, i do kraja meseca se mozete pohvaliti srecom. Na vama je da se opustite i ne pravite ljubomorne scene bez potrebe.

 

DEVICA:

Samo vi mozete biti neko ko se raduje, ali ispunjenju svojih skrivenih zelja. Dugo ste ih zeleli, ali ste ih vesto krili od drugih. Sada je vreme da se srede sve one  vase i sitne i krupne zelje. Slede neka ispunjenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2