Draga BILJANA, danas je tvoj dan! Ti si žena PUNA ENERGIJE!

Draga naša Biljana, danas smo tu zbog tebe. Želimo da te podsetimo koliko si posebna i koliko te tvoje ime krasi.

Draga naša, kao što znaš svako ime ima svoje značenje i poreklo. Sa razlogom svaka osoba nosi svoje ime. Nama je cilj da te podsetimo zašto si ti toliko posebna i zašto te tvoje ime toliko krasi.

Često zaboravljam koliko vredimo u ovom ludom svetu, ali znaj da ti Biljana mnogo vrediš.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Draga naša Biljana tvoje ime je staro tradicionalne ime. Veoma je popularno u vredno i dan danas. Iako je tvoje ime draga naša tradicionalne srpsko ime, pojavljuje se i u makedonski i bugarskim imenima za devojčice.

Draga naša, baš zbog toga što nosiš ovo prelepo ime ti odišeš posebnom energijom i svežinom koja te neizmerno krasi. Pored svega toga tebe draga BILJANA krasi i velika prirodna lepota. Baš ona lepota koja mami uzdahe mnogih i zbog nje nikoga ne ostavljaš ravnodušnim.

Draga naša, tvoje ime je veoma popularno u Makedoniji i veoma rado se daje novorodjšnim devojčicama. Koliko je tvoje ime popularno u ovoj zemlji govori i pesma koja je posvećena tvom imenu, a to je “Biljana platno beleše”.

U Srbiji i Hrvatskoj tvoje ime draga BILJANA je i dan danas izuzetno popularno. Medjutim svoj vrhunac slave imalo je u sedamdeset ima kada je bilo medju top deset ženskih imena.

Poreklo tvoj vlastitog imena Biljana nije tačno definisano. Mada znaj da se veruje da je nastalo od reči “biljka” ili “bilje”.

U Makedoniji draga BILJANA kao nadimak ili izvedenica tvog imena se koristi Biljka.

Nastavak na sledećoj stranici…