DRAGE DAME IMAMO 10 SAVETA SAMO ZA VAS! Obavezno saznajte koji su…

DRAGE DAME IMAMO 10 SAVETA SAMO ZA VAS! Obavezno saznajte koji su…

Juli 13, 2020 Aus Von luca

4. Da li postoji muskarac koji je vredan vase patnje? Ne postoji! Pogotovo nemojte dozvoliti sebi da za nekim muskarcem patite u neudobnim cipelama. Nemojte dozvoliti da svoje zivce, suze i emocije trosite na muskarce koji su samo uspeli da vas povrede i ostave gorak ukus u ustima.

5. Odvojiti nekoliko dana sami za sebi u samoci, bolje je nego najskuplji odmor sa prijateljima. Ovo je terapija koja ce vam uvek pomoci da sredite svoje misli, svoje emocije i dobijete sveziji i odmorniji izgled.

6. U raspravama pre cete izvuci migrenu nego istinu. U pravo vreme recite: „Kako god ti kazes…“ i sacuvajte i vase zivce i vas novac.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

7. Izmedju burne i strastvene avanture i zarade novca uvek izaberite ovo drugo. Avantura samo tako prodje, a vi vasom zaradom mozete zadovoljiti neke svoje zeljice i potrebe.

8.  Trosenje vremena na muskarca koji nije adekvatan za vas, niti vas zasluzuje ima smisla samo u slucaju da ste vi medicinski radnik, a on pacijent koji vam placa usluge.

9. Svaki put kada zelite proceniti neku situaciju i komentarisati je, zapitajte se da li je to vasa stvar? U sledecem momentu se jednostavno okrenite i idite. Ne trosite vase vreme, zivce i reci na stvari koje vas se ne ticu.

10. Kada god vam se ukaze prilika PUTUJ! Edukuj se, saznaj nesto zanimljivo, upoznaj nove ljude, nove kulture, nove zivotne sredine. Ova iskustva ce vam uvek dobro doci, a pri tome dokazano je da ta zadovoljstva usporavaju starenje. Nemojte to propustiti nikada.

 

Seiten: 1 2