DRVO VELIKIH ZELJA I ZASLUZENE SRECE! Izaberi jedno ”DRVO ZELJA” i saznaj kada ce se ostvariti tvoja VELIKA zelja i kada ces uzivati u ZASLUZENOJ SRECI!

DRVO VELIKIH ZELJA I ZASLUZENE SRECE! Izaberi jedno ”DRVO ZELJA” i saznaj kada ce se ostvariti tvoja VELIKA zelja i kada ces uzivati u ZASLUZENOJ SRECI!

21 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Srecu nikada ne mozemo dobiti na poklon, srecu prosto moramo zasluziti, a srecu najlakse mozemo zasluziti ako cinimo brojna dobra dela i ako u svom srcu posedujemo mnogo ljubavi i dobrote, ako zaista imamo u svom srcu mnogo ljubavi i dobrote onda mozemo ocekivati veliku srecu, a takodje mozemo ocekivati ostvarenje brojnih zelja…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

DRVO ZELJA I ZASLUZENE SRECE A.

 

Oduvek ste se trudili da ucinite sve sto mozete kako bi zasluzili srecu, vi ste osoba koja zna da zivot uvek nagradi one ljude koji zasluzuju srecu, vi ste takodje osoba koja ima mnogo zelja, ali jedna se oduvek izdvaja kod vas, do jedne vam je mnogo vise stalo u odnosu na sve ostale.

Drvo zelja i zasluzene srece otkriva kada ce vam se ostvariti velika zelja i kada cete uzivati u velikoj sreci:

”Vasa zelja nije jednostavna, pa samo ostvarenje vase zelje nije jednostavno, ali vi ste osoba koja zasluzuje srecu, vi ste osoba koja zasluzuje da joj se ostvare zelje pa ce se vasa zelja ostvariti, vasa zelja ce se ostvariti na samom pocetku meseca avgusta, dakle bice vam potrebno jos malo strpljenja, ali upravo tada cete poceti da uzivate u zasluzenoj sreci”.

Drvo zelja vam otkriva da cete morati da pokazete jos malo strpljenja, drvo zelja otkriva da ce se vasa velika zelja ostvariti na pocetku meseca avgusta i da cete upravo tada uzivati u zasluzenoj sreci, ali ono sto je sigurno vama najvaznije jeste to sto ce se vasa zelja sigurno ostvariti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3