EGIPATSKI HOROSKOP DO 30. SEPTEMBRA: Rakove čeka nešto zaista sjajno!

EGIPATSKI HOROSKOP DO 30. SEPTEMBRA: Rakove čeka nešto zaista sjajno!

September 24, 2022 Aus Von Pleomax993

Egipatski horoskop otkriva svim znacima šta ih očekuje u periodu do 30. septembra…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će period do kraja meseca biti mnogo značajniji nego što vi to smatrate. Naime, vi ćete u periodu do kraja meseca uspeti da učinite nešto veoma značajno. Vi ćete uspeti da rešite neke ogromne probleme koji vas dugo vremena muče.

BIK

Dragi bikovi, do kraja meseca vas očekuje ostvarenje jedne vaše želje. Naime, postoji nešto što vi želite da dobijete još od početka godine, a upravo ćete to dobiti tokom poslednjih dana septemrba. Vi imate razloga za optimizam.

BLIZANCI

Dragi blizanci, period do kraja meseca će vam biti veoma naporan zbog dešavanja na planu ljubavi vašeg života. Vama će se na planu ljubavi dešavati brojne loše stvari. Nažalost, vaš partner će činiti postupke koje svakako da ne bi trebao da čini.

RAK

Dragi rakovi, period do kraja meseca vam donosi mnogo mira. Naime, vama se ništa loše neće dešavati do kraja meseca nego vas očekuje samo mnogo toga pozitivnog i dobrog. Konačno vam dolaze lepi dani koji će vam doneti sreću. Egipatski horoskop vam donosi divne vesti.

LAV

Dragi lavovi, velike poteškoće sa finansijama vas očekuju do kraja meseca. Vama stižu neki novčani gubici na koje vi sada ne možete računati. Sa svim onim što vam stiže vi zaista ni malo nećete moći da budete zadovoljni.

DEVICA

Drage device, do 30. septembra će se vaše raspoloženje menjati. Istina je da ćete vi imati nekih problema na poslu, ali će vama period do kraja meseca pre svega obeležiti veoma lepa dešavanja koja vas očekuju na planu ljubavi vašeg života.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2