Egipatski horoskop  za blisku buducnost:  Ovaj znak zodijaka ce ici na sve ili nista…

Egipatski horoskop za blisku buducnost: Ovaj znak zodijaka ce ici na sve ili nista…

August 29, 2023 Aus Von luca

Dragi nasi, saznajte sta vam donosi  bliska buducnost, sudeci po egipatskom horoskopu…

 

 OVAN

Egipatski horoskop otkriva da je vreme da mislite na sebe. Da se oslonite na ono sto vi licno hocete i da idete  ka svom cilju. Istina je da ste dugo mislili na druge,sada ste vi vazni. Mislite o tome.

 

 BIK

Jako je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce ljubav da vam bude na prvom mestu.Mnogo toga ste cinili za  druge, sada je vreme da se pojavi neko ko ce sve da cini da bi vas osvojio i usrecio.

 

 BLIZANCI

Egipatski horoskop nosi poruku za vas. Konacno vam ne fali emocija. Bilo da ste sami ili ne, vama je sada jednostavno lepo u vasoj kozi. Cini se da ste konacno  pronasli svoj mir i da to nema veze sa tim imate li partnera ili ne.

 

 RAK

Svaka vam cast sto ste odlucili da krenete dalje i da okrenete ledja nekim ljudima koji ionako nikada nisu znali da cene ono sto imaju sa vama. U danima koji slede ce vam biti jasno da je jednom raku stalo do vas.

 

 LAV

Vazno je da kazemo da ste srecni. Da nema nimalo sumnje da ce ovo biti jako lep period za vas i da cete moci da kazete da se kolo srece okrenulo. Posle niza tuge konacno nastupaju lepi dani.

 

 DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da nema sumnje da ce ovo biti period kada cete biti vise nego uspesni  na polju finansija. Ne smete da dizete ruke od svoje srece, kada je u pitanju ljubav. Dakle, nadjite kompromis, i pokusajte da se fokusirate.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI

Seiten: 1 2