EGOIZAM mu je drugo ime:Ovaj  znak voli SAMO SEBE!

EGOIZAM mu je drugo ime:Ovaj znak voli SAMO SEBE!

August 22, 2018 Aus Von luca

Naravno,ne u   bukvalnom smislu.

Ali,cinjenica je da osoba rodjena u znaku Lava vazi za nekog ko zna kako da se ponasa   i kako da na pravi nacin  dobije sve ono sto pozeli.Lavovi su jako sposobni,imaju veliko srce ali isto tako znaju da vole sebe,ali i druge.

U principu LAV je jedini znak u zodijaku koji zaista zna koliko vredi i koji ce se svima naci,svima pomoci ali nikad nece zapostaviti ni sebe ni svoje potrebe.

On uziva u tome da privlaci paznju i to mu itekako polazi za rukom  jer  pri samoj njegovoj pojavi svi reaguju  na njega.Ili ga mrzis,ili ga volis,ili ga ne podnosis ili ga obozavas ali ravnodusan svakako da nikada ne mozes biti.

ZENA rodjena u ovom znaku nije stvorena za to da samo bude necija majka ili necija zena vec pre svega zeli da osim porodice,koja joj jeste vazna,ima i svoju karijeru,svoj posao.Ona ne moze sebe da zamisli nikako kao  zenu koju neko drugi izdrzava vec zeli da u svakom smislu bude   samostalna zena koja zivi svoj zivot.

Ona uziva u tome   da  privlaci paznju na svakom koraku.Svesna je svog izgleda i svoje lepote,ali i toga da nije najvaznie da jedna zena bude lepa vec da mora biti i pametna,da ima svoj stav,i jednostavno da bude jaka licnost.

Muskarac koji moze da privuce njenu paznju mora  biti bar onoliko jak koliko je ona,neko ko je svestan sebe i ko ima velike planove za  buducnost.Ogromna je greska od ove zene ocekivati da   bude samo domacica koja ce slusati svog muskarca i ziveti onako kako on zeli.Lavica prosto nije jedna od takvih zena niti ce ikada  biti jer zeli sve ili nista a isto tako i daje sve.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2