Evo kakva je Vaša duša prema horoskopskom znaku: Neverovatno tačno!

Evo kakva je Vaša duša prema horoskopskom znaku: Neverovatno tačno!

8 Augusta, 2018 Off By luca

Horoskop nam može otkriti mnoge stvari, ne samo šta vas čeka u narednoj nedelji ili godini već i mnoge delove vašeg karaktera kojih možda same niste ni svesne.

Ako želite da otkrijete kakva ste žena prema vašem horoskopskom znaku ili ste pak muškarac koji bi da sazna neke tajne svoje lepše polovine, samo pronađite znak koji vam treba i sve će vam biti mnogo jasnije, piše fokuzz.com.

1. Ovan

Ovan je vatreni znak i to se jasno očitava u njenoj ličnosti. Žena Ovan je rođeni vođa i inovator. Ima nezaustavljivu energiju i ne može je svako kontrolisati. Vrlo je autorativna i poznaje svoje mogućnosti, ali i mane. Kada vam je potrebna, na nju možete uvek računati.

 

2. Bik

Bik je impulsivan i uporan znak. Žena u ovom znaku ide odlučno ka onome što želi. Iako ponekad može izgledati nezainteresovano, uskočiće u akciju one sekunde kad to bude bilo potrebno. Ona je saosećajni i verni ljubavnik i sjajan prijatelj.

3. Blizanci

Blizanci imaju dve strane karaktera. Ako imate posla sa njima, nikad nećete znati sa kojom imate posla: sa onom luckastom i zabavnom ili promišljenom i inteligentnom. Žena u ovom znaku vrlo je kreativna i maštovita i svaki odnos sa njom je pravo uživanje.

4. Rak

Žene u znaku Raka previše su sklone razmišljanju. Teško ih je upoznati jer svoj karakter skrivaju od svih kako ne bi bile povređene. Ako uspete da razbijete njihov oklop, upoznaćete ženu koja je nežna, verna i velikodušna

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2