Evo zašto je ŽENA STRELAC FATALNA!

Svaka žena je lepa na svoj način i svaka ima ono nešto što je čini svojstvenom!

Jasno je da su žene pre svega veoma emotivne i osećajne. Sasvim je jasno da su to nežna bića koja su krhka. Ali isto tako je sasvim jasno da se svaka žena razlikuje od druge. Da ni jedna žena na ovoj planeti nije ista. Pre svega jako je bitno da svaka žena zna koliko vredi. Jako je bitno da svaka žena radi na sebi i na svojim sposobnosti. Takođe, ono što je veoma bitno za žene jeste da se dobro osećaju u svojoj koži. Sasvim je jasno da žene iskreno vode računa o fizičkom izgledu. I da su u tom segmentu u potpunosti jasne. Međutim, kada su žene u pitanju pravi akcenat se uvek stavlja na ljubav.

Sa jedne strane postoje žene koje su monotone. Žene koje ni u kom segmentu svog života ne vole promene. I to je nešto što im u životu na neki način stvara rutinu. I nešto zbog čega su ove žene i više nego ustaljene. Ovo su žene koje i u samoj ljubavi vole klasiku. I ne vole preterane promene i iznenađenja. samim tim jasno je da nemaju neke visoke standarde i očekivanja. I da su veoma mirne i povučene. Što se kaže da u partneru stvaraju osećaj stabilnosti i mirne luke. Međutim, to u nekim situacijama zna da napravi problem. I da stvori samu dosadu i napetost u odnosu. jer se ništa novo i zanimljivo ne dešava.

Dok su ŽENE STRELAC potpuna suprotnost svemu tome, FATALNE I OTMENE!

Žene u ovom znaku zodijaka su veoma ambiciozne i svojeglave. Ovo su žene koje uvek i u svakoj situaciji sasvim jasno znaju šta žele. Ovo su žene koje su u potpunosti strastvene. I kojima je jako bitno da su u samom odnosu i više nego ispunjene i zadovoljne. Ovo su žene koje dosta rade na sebi. Koje znaju koliko vrede. I koje se u tom smislu nikada ne zadovoljavaju sitnicama.

Nastavak na sledećoj strani…