Evo zašto je žena VODOLIJA ALFA žena!

Žena rodjena u znaku Vodolije je dama koja ne dozvoljava nikome da se meša u toj njenog života.

Sve odluke, sve planove i sve korake u životu čini sama. Ne dozvoljava nikome da misli da može da upravlja njenim životom. Ova dama je svoja i drugačija.

Ona je ta koja voli avanture i koja život zivi punim plućima. Ona je ta koja se ne plaši novih izazova u životu. Uvek spremno dočekuje iskušenja na koje je sudbina stavlja. Ne boji se promena. Ova žena ne može da funkcioniše u monotoniju. Naprotiv. Ona je ta koja svaki dan želi da napravi zanimljivim.

Ono po čemu je ova dama poznata je to da je spremna da napravi promene bez straha ako misli da će tako biti bolje za njene najbliže i nju. Ona nije ta koja će se zaustaviti ako je neka promena komplikovanija. Ne, ona će uporno sledeći svoj cilj.

Žena Vodolija je dama koja je veoma društvena i kominikativna. Medjutim, ona je ta koja pravih prijatelja ima malo. Oni su odabrani i samo njima može u potpunosti da se otvori. Oni su osobe koje su dokazale da su uz nju uvek i u svakom momentu. Oni su ti koji su stekli njeno poverenje lojalnošću i poštovanjem.

Postoje i oni koji joj zavide i ne vole je, ali ona ne obraća pažnju na takve. Ima previše lepih stvari kojima se okupira da bi svoje vreme trošila na sitne duše.

Nastavak na sledećoj stranici…