Evo zašto se LAVOVI razlikuju od drugih znakova zodijka!

Lav je osoba koja je rodjena da bude lider. Onaj koji je rodjen u ovom znaku jednostavno je predodredjen da bude vodja.

Osoba rodjena u ovom znaku mnogo radi i ulaže u sebe i svoj život. Ulaže u svim poljima i u privatnom i poslovnom životu.

On će u svakom momentu maksimalno gledati kako da ugodi sebi i ljudima oko sebe. Konfor i luksuz je on ošto jednog Lava čini srećnim. Nikada ne možete videti da jedan Lav vama drži predavanje o vašem izboru života i životnim kriterijumima.

On nije tak koji će da vam morališe i drži neko slovo ta sme a šta ne. Nije on moralista. On ej sebi najb olji kada ugadja svojim željama i potrebama.

Najsladje mu je kada nadje zabranjeno voće pa ga slatko priušti sebi. Kada ne razmisljaju o nekim kočnicama i torturi svakodnevnice. Lav je taj koji će se potpuno izmeniti ritam dana. Učiniće nešto neočekivano da zabavio sebe, ali i ljude oko sebe.

Najviše mrzi lažnu finoću i osobe koje se na silu trude da bubu ono  sto nisu. Lav niti je fin, niti se trude to da bude. On je čovek koji misli i radi ono što ga čini srećnim i i spnjava mu dan.

Upravo to žete čuti i od jednog lava kada ga pitate sta da radite u životu. On će vam reći da se proepustite i uradite ono što želite. Ono sto ga potpuno iznervira kada ljud mu goovre šta on da radi i čini.

Nastavak na sledežoj srtranici…

Odgovori