Evo zašto se nije dobro IGRATI SA ŠKORPIJOM!

Njima nikada nije potreban napor da bi privukle paznju drugih ljudi. Onejednostavno u prirodi nose misticnost i atraktivnost sto privlaci mnoge ljude oko nje.

One su veoma snazne osobe koje mogu mnogo toga da dozvole, ali igra sa njenim emocijama. NE, to ne dolazi u obzir! Ako pokusate i zaigrate se sa osecanjima jedne Skorpije sledi vam osveta koju necete zaboraviti. Ona ce se licno pobrinuti da zapamtite sta ste uradili. I da vam zivot postane pravi pakao dok njena osveta traje. Veoma je surova kada su te stvari u pitanju. Ona nema milosti prema osobama koje misle da imaju pravo da se igraju sa njenim zivotom.

Predstavnici ovog znaka zodijaka su veoma snazni, samostalni, uporni i oni s osobe koje nemaju predrasude. Veoma su dobri i velikodusni prema osobama koje su to zasluzile. One su sa jedne strane veoma posesivne i ljubomorne, a sa druge osobe koje su olicenje lojalnosti.

Skorpija ne zna za sredinu ili vas voli i postuje svim silama ili vas mrzi i odbojni ste joj. Sve zavisi od toga sta probudite u jednoj Skorpiji.

Imamo u svakom slucaju jedan savet kada su ovi ljudi u pitanju. Budite potpuno iskreni sa Skorpijom, ispricajte joj istinu, a kada ona prepozna tu iskrenost u vama postace vam prijatelj koji vam je odan i uz vas u svakoj situaciji u zivotu.

Budite prema njoj ono sto zelite da ona bude prema vama i uzvratice vam duplo vise. Kod nje vazi ljubav za ljubav, bol za dupli bol. Zna koliko vredi i zato ne dozvoljava bilo ko da je gazi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Odgovori