Faraonski horoskop do kraja nedelje: Biku stiže nešto loše, Devica će uživati, dok će OVI znaci biti nervozni!

Faraonski horoskop do kraja nedelje: Biku stiže nešto loše, Devica će uživati, dok će OVI znaci biti nervozni!

11 Juna, 2024 0 By Pleomax993

Faraonski horoskop otkriva Bikovima da im dolaze negativna dešavanja…

OVAN

Dragi ovnovi, dani do kraja nedelje će vam biti jako mirni. Vas ne očekuje ništa posebno bitno niti na jednom planu vašeg života i to zbog toga što ćete biti pod zaštitom zvezda. Zaista vas ne očekuju nikakvi problemi niti negativna dešavanja.

BIK

Dragi bikovi, vama će se u periodu do kraja nedelje desiti nešto veoma loše. Ono što vas očekuje jeste ogroman novčani gubitak. Dolazi vam nešto što će imati veoma loš uticaj na vaše finansije i u to nema nikakve dileme.

BLIZANCI

Dragi blizanci, dani do kraja nedelje vam neće biti ni malo teški nego će vam biti prelepi. Vama stiže niz pozitivnih i lepih dešavanja, a vama će najviše značiti nešto na planu ljubavi i to će vam biti od onog najvećeg mogućeg značaja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, period do kraja nedelje vam ne donosi kako brige, tako ni probleme. Vama će se zapravo desiti niz lepih stvari na planu ljubavi vašeg života. Upravo vas na planu ljubavi čekaju dešavanja kakva se samo poželeti mogu.

LAV

Dragi lavovi, u periodu do kraja nedelje vas ne očekuju kako brige, tako ni problemi. Vama dolazi samo mnogo toga sjajnog, a vas će posebno obradovati to što će vaša voljena osoba konačno ispuniti jedno svoje obećanje.

DEVICA

Drage device, vama će period do kraja nedelje doneti mnogo toga lepog. Prvo ćete rešiti niz velikih problema, pa vas onda u ljubavi čeka veoma lepo iznenađenje zbog kojeg ćete imati tako mnogo razloga za jako veliki optimizam.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2