Faraonski horoskop za prve dane februara!

Faraonski horoskop za prve dane februara!

Januar 29, 2022 Aus Von Jovana

OVAN

Voljena osoba  vas je zelja.  Morate dosta više da se opustite i da uživate. Prosto morate sebi da date znatno više oduška i šanse da uživate. Jer za te stvari istinski imate mogućnosti. Sasvim je jasno da su to stvari u kojima sebe najbolje pronalazite. I da ste prosto osoba koja ima harizmu.

BIK

Voljena osoba prosto u vama želi da uvidi mir i sigurnost. Jednostavno morate da se na pravi način uskladite. I da pre svega razumete jedno drugo. Jer je to i više nego bitno. To je u suštini ono nešto što vam daje znatno vići nivo povezanosti i bliskosti.

BLIZANCI

Nerazumevanje u odnosu sa voljenom osobom sasvim je jasno da vam neće dobro doneti. Jednostvano morate pre svega vi dosta više da se potrudite. I samim tim morate da se potrudite da ključne stvari rešite. I da u tom smislu budete i više nego direktni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Nikako ne možete da ostanete imuni i ravnodušni da pojavu određene osobe. Sasvim je jasno da zbog toga pokušavate da se maksimalno iskontrolišete. I da budete osoba koja je i više nego stabilna i odlučna. Ali to nije uvek tako lako iskontrolisati. Voljena osoba nekada misli da je vise ne volite.

LAV

Osobe u ovom znaku zodijaka očekuje i više nego dinamičan period. Očekuju vas pre svega stvari zbog kojih ćete biti i više nego motivisai. Očekuju vas određene stvaro zbog kojih možete da se u potpunosti posvetite sebi i svojim željama. I u tom smislu treba i da idete.

DEVICA

Imate i više nego visoka i nerealna oćekivanja kada je voljena osoba u pitanju. Sasvim je jasno da zbog toga nikako ne možete da se opustite. I jasno je da ste vi osoba koja u tom odnosu na neki način stvara određenu tenziju i napetost. Jer ne dolujete nikako prirodno.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2