Februar – astro prognoza za ceo mesec za sve znakove zodijaka!

Februar – astro prognoza za ceo mesec za sve znakove zodijaka!

Januar 29, 2022 Aus Von dea

     Vreme prolazi, prebrzo,  i godina ide za godinom…

 

 OVAN

Astro prognoze za februar  za vas bas i nece biti povoljne. Zao nam je sto moramo to da kazemo ali sada prosto nije vreme da vam se dese neke lepe stvari. Daleko od toga da ih niste zasluzili. Jeste,samo je za njih potrebno vreme.

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da  bi trebalo da  se fokusirate na ono do cega vam je stalo. Moguce je da cete u ovom mesecu moci da kazete da su se vase zelje ostvarile. Ali, ono sto je cinjenica jeste da treba da mislite na  svoje emocije.

 BLIZANCI

Astro prognoze za februar nece biti ono sa cim   mozete da se pohvalite ali je vazno da  kazemo da ce sve doci na svoje  vrlo  brzo  i da sada ne treba da kukate i ocajavate. Dajte sebi vremena  za sve.

 RAK

Kada su astro prognoze za februar u pitanju, znajte da vas cekaju odluke koje ce biti velike. I vi niste  spremni na to ali prosto vam ne ostaje nista drugo nego da uradite ono sto se od vas ocekuje. Mislite o tome.

 LAV

Iako vam sada ne ide onako kako bi ste zeleli, nema  svrhe da ocajavate i kukate. Osoba do koje vam je stalo nije pored vas.  I vi ne mozete  bas nista da uradite povodom toga osim da sacekate da se neke kockice sloze.  A hoce, kad to budete  najmanje ocekivali.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Vazno je da kazemo da je izvesno da vas voli jedan rak. Skoro da nema toga sto on ne bi uradio za vas. Svakako    da treba da mu date  priliku  da vas   usreci ali i da mu vratite istom merom.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2