GATANJE PO RUNAMA: Kom zodijaku je SUDJENA VECNA SRECA i VELIKE PARE?

 OVAN

Vama sudeci po runama  i nije sudjen neki buran  zivot iako nema sumnje da ste vi osoba koja to zeli i kojoj prija akcija.

Ono sto moramo da  kazemo jeste da vi itekako  treba da pazite  kome verujete i kome odajete svoje tajne tokom celog zivota.

 

BIK

Ono sto je vazno da kazemo za vasu sudbinu jeste da vam sreca u ljubavi bas i nije naklonjena.

Za vas je ipak najbolje da se posvetite nekim drugim stvarima i da cekate da se pojavi srodna dusa umesto sto letite sa cveta na cvet.

 

BLIZANCI

Kada ste vi u pitanju mora se reci da ce vama ceo vas  zivot biti podredjen porodici. To je ono sto vi zelite iznad svega i ono sto vam je na prvom mestu.

Jako je vazno reci da ste pravi porodicni covek   koji odlicno zna sta zeli od zivota i koji ume to da cuva.

 

RAK

Sto se tice rakova,ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi neko ko je pre svega osoba koja  je podredjena  ljubavi i porodici.Vi ste ponosni na to. Vecina rakova   bude uspesna i na polju karijere i na polju emocija.. Ali nema nimalo sumnje u to da  vam je emocija uvek najpreca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Znak za kojeg se misli da je  prosto receno  najponosniji i da ide glavom kroz zid.

Ono sto moramo da kazemo jeste da to  bas i nije  tako, jer, jednostavno,  lav je samo neko ko ne da na sebe ali ko itekako zna da voli.

 

DEVICA

Znak za koji ce vam mnogi reci da je  miran i povucen i da se prosto razlikuje od svih po tome. No, devica je mnogo vise od mirne i povucene osobe samo sto ona nema potrebu da  se istice.

Osim onda kada ona shvati da je to potrebno, i nema sumnje da je neko ko moze da postigne mnogo toga.

 

Nastavak na sledecoj  strani…