Horoskop bliske buducnosti: Rakovima donosi ono cemu se nadaju, a Devicama krece na bolje!

Horoskop bliske buducnosti: Rakovima donosi ono cemu se nadaju, a Devicama krece na bolje!

August 4, 2023 Aus Von luca

OVAN

Dragi ovnovi, bliska budućnost će vam doneti ništa drugo nego promenu zaposlenja. Vama će se ukazati poslovna ponuda koja će vam po mnogo čemu odgovarati i vi ćete odlučiti da je iskoristite, a to će vam doneti samo mnogo toga pozitivnog i dobrog.

BIK

Dragi blizanci, horoskop bliske budućnosti vas upozorava. Nažalost, vas na planu ljubavi vašeg života očekuju dešavanja zbog kojih će vaša veza biti u velikoj opasnosti. Dolaze vam krajnje negativna dešavanja, ali vi ne smete dopustiti da se vaša veza završi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, bliska budućnost će vam doneti ono u šta vi sada ne verujete. Ona će vam doneti ništa drugo nego ljubav na prvi pogled. U vaš život će ući osoba koja će vas jako mnogo oduševiti i vi ćete tu osobu silno poželeti kraj sebe u vezi.

RAK

Dragi rakovi, bliska budućnost vam neće doneti ono čemu se vi sada nadate. Ona će vam doneti kako probleme, tako i teške trenutke. Problemi vas očekuju na planu ljubavi, dok vas teški trenuci očekuju zbog toga što će vas izdati neke osobe do kojih je vašem srcu jako mnogo stalo.

LAV

Dragi lavovi, horoskop bliske budućnosti otkriva da ćete imati priliku da se vratite na staro. Vama će se u život vratiti vaš bivši partner i ta osoba će biti spremna na sve kako bi sa vama započela novu ljubavnu priču, a samo od vas će zavisiti da li će se to zaista i desiti.

DEVICA

Drage device, vaš život će postati mnogo lepši tokom bliske budućnosti i u to nema nikakve dileme. Vaš život će postati lepši zbog toga što će vam se desiti mnogo toga čarobnog i prelepog. Situacija na mnogim planovima vašeg života će postati mnogo bolja.

VAGA

Drage vage, horoskop bliske budućnosti vam donosi veoma loše vesti. Nažalost, vi ćete ostati bez zaposlenja. Na poslu vas očekuju neki problemi sa kojima nikako nećete moći da izađete na kraj i zbog toga ćete ostati bez zaposlenja.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, bliska budućnost će vam doneti prelepu čaroliju. Ona će vam doneti ostvarenje mnogih vaših želja. Mnoge vaše želje će tokom bliske budućnosti postati ništa drugo nego prelepa stvarnost. Vi imate prava na jako veliki optimizam.

STRELAC

Dragi strelci, bliska budućnost će vam doneti početak prelepe ljubavne bajke. Naime, vama će se u kratkom vremenskom roku desiti brojne neočekivane stvari na planu ljubavi. Prvo vas očekuje susret sa jednom neverovatnom osobom, pa vas onda očekuju dešavanja koja će dovesti do početka veze vas i te osobe.

JARAC

Dragi jarčevi, vi nećete moći da budete zadovoljni sa dešavanjima tokom bliske budućnosti, jer će vas izdati osobe kojima mnogo verujete. Neke osobe će pokazati svoje pravo lice. Zapravo će neke osobe pogaziti sve dobro što ste vi činili za njih.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će tokom bliske budućnosti prosto krenuti u životu. Prvo ćete uspeti da izađete na kraj sa brojnim problemima, pa vas onda očekuje ostvarenje nekih vaših želja. Nema nikakve dileme da ćete biti veoma lepo raspoloženi zbog svega onoga što vas uskoro očekuje.

RIBE

Drage ribe, vama će bliska budućnost doneti priliku da promenite okruženje. Vama će se potpuno iznenada ukazati prilika da odete na jedno prelepo mesto. Naime, vi ćete imati poslovnu ponudu koja će vam po mnogo čemu odgovarati, a samo od vas će zavisiti da li ćete tu ponudu i prihvatiti.