Horoskop vaznih vesti za cetvrtak i petak za sve znake zodijaka!

Horoskop vaznih vesti za cetvrtak i petak za sve znake zodijaka!

15 Februara, 2023 Off By Jovana

Astro prognoza vam otkriva horoskop vaznih vesti za sve znake zodijaka tokom cetvrtka i petka.

OVAN

Horoskop vaznih desavanja:  Više nego ikada do sada stalo vam je da unapredite svojn ljubavni život. Pre svega svesni ste da pored sebe imate pravu osobu. Ali i dalje niste sigurni kako i na koji način da pokažete svoje emocije. Zato je jako bitno da se vodite intuicijom i da slušate svoje emocije.

BIK

Jako je bitno da se rasteretite nepotrebnih problema. I da sa njima ne komplilkujete dodatno sam odos. Takođe, jako je bitno da neke stvari rešite u svojoj glavi. I da tek nakon toga donesete neke bitne životne odluke. Odluke koje će na neki način da utiču na vašu svakodnevnicu.

BLIZANCI

Sasvim je normalno da ne možete da budete hladnokrvni i da nema potrebe da glumite. Sa druge strane jako je bitno da idete ka osobi koja vas zaslužuje. I da prema njoj budete i više nego otvoreni i direktni. Jer samo na taj način možete da sebe usrećite. Ovaj  horoskop vaznih desavanja nosi poruku da mislite na sebe.

RAK

Nema potrebe da budete i više nego napadni i nerealni. Jer na taj način sigurno nećete rešiti neke probleme. Sa druge strane pokušajte da imate i više nego suptilan pristup. Da pre svega pokažete poštovanje i poverenje. I da partner oseti vašu pažnju.

LAV

Jake i snažne emocije su i više nego jasne i izražajne. Tako da nema potrebe da postavljete prevelike zahteve i očekivanja. Jer to je svakako nešto što može dodatno da ugrozi vašu vezu. I da postavite se realno i savesno.

DEVICA

Morate da budete spremni na preveliko i romantično iznenađenje. Imaćete priliku da uživate u pravim emocijama i iskrenoj ljubavi. Zato se opustite i uživajte.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2