Horoskop vaznih desavanja za ponedeljak i utorak! Nekome proslost ne da mira!

Horoskop vaznih desavanja za ponedeljak i utorak! Nekome proslost ne da mira!

26 Februara, 2023 Off By Jovana

VAGA

Već duže vreme osećate da stvari ne idu po planu. I da u poslednje vreme nikako ne možete da iskontrolišete sve oko sebe. I u tom smislu je jako bitno da napravite jasnu razliku. Pre svega jako je bitno da uvidite stvari onako kako one stvarno izgledaju.

ŠKORPIJA

Osobe u ovom znaku zodijaka pre svega očekuje novi poslovni poduhvat. Očekuju vas stvari u kojima ćete u potpunosti uživati. I o kojima ste svakako oduvek maštali i sanjali. Jer to je polje u kojem se vi u potpunosti pronalazite.

STRELAC

Jako je bitno da ne nasedate na provokacije koje jasno dolaze i okruženja. Jako je bitno da pre svega budete osoba koja može da se iskontrolišete. Jer ćete na taj način postići u svakom smislu znatno bolji efekat.

JARAC

Jarac, ovo je svakako vaše srećno vreme. Ovo je svakako vreme u kojem treba u potpunosti da mislite na sebe. I vreme u kojem pre svega treba da postavite ključne stvari na svoje mesto. Ukoliko želite da postignete i više nego jasne rezultate.

VODOLIJA

U vremenu koji se nalazi iza vas svakako da su vam se desile određene promene. Svakako da su se desile određene stvari o kojima ne želite ni da polemišete. Ali isto tako je sasvim jasno da ste zbog toga znatno sigurniji u sebe i u svoje postupke.

RIBE

Osobe u ovom znaku zodijaka pravi je trenutak da se opustite i da uživate u svojim rezultatima. Pravi je trenutak da pokažete da ste osoba koja je u potpunosti zadovoljna. I da iza vas stoji veliki trud, rad i zalaganje.

Stranice: 1 2