HOROSKOP DO 15. OKTOBRA ZA SVE ZNAKOVE: Ribe će neka dešavanja oduševiti!

HOROSKOP DO 15. OKTOBRA ZA SVE ZNAKOVE: Ribe će neka dešavanja oduševiti!

Oktober 1, 2022 Aus Von Pleomax993

Zvezde otkrivaju svim znacima koja će im dešavanja obeležiti prvu polovinu oktobra…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će prvu polovinu oktobra obeležiti nešto pozitivno i lepo, a to je promena vaše finansijske situacije. Vama zapravo dolaze neki novčani dobici koji će vam biti od jako velikog značaja. Vaši problemi sa novcem će postati ružna prošlost.

BIK

Dragi bikovi, vama će prvu polovinu meseca obeležiti nešto jako loše na poslu. Nažalost, lako bi se moglo desiti da ostanete bez zaposlenja. Na poslu vas očekuju brojna negativna dešavanja koja vam se ni malo neće dopasti.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će prva polovina oktobra doneti jako mnogo toga pozitivnog i lepog. Vas će svuda pratiti velika sreća zvezda i zbog toga vas očekuje mnogo divnih trenutaka. Dolaze vam dani tokom kojih ćete biti sjajno raspoloženi.

RAK

Dragi rakovi, tokom prve polovine oktobra će u vaš život ući jedna veoma zanimljiva osoba koja će na vas ostaviti jako lep utisak. Naime, vama će se jedna osoba mnogo dopasti i vi ćete biti spremni na mnogo toga kako biste sa tom osobom započeli vezu.

LAV

Dragi lavovi, prva polovina oktobra vam neće biti lep nego će vam biti težak period. Vi ćete imati jako mnogo problema i to na mnogim planovima vašeg života, a vama će posebno teško pasti neki veliki ljubavni problemi.

DEVICA

Drage device, jedno je sigurno, a to je da vam dolaze uspesi. Vi ćete uspeha imati na mnogim planovima vašeg života, a vama će svakako najviše značiti to što ćete se izboriti za neke ljubavne pobede. Vama će prva polovina oktobra predstavljati lep period.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2